Eksisteret siden 1995

Alsidig, grundig & pålidelig

Overholder alle aftaler

​Staldbyggeri udføres professionelt

​Skal du have opført staldbyggeri, en hal, et maskinhus eller noget helt andet inden for landbrug, og bor du for eksempel tæt på Als, Augustenborg, Sønderborg eller Aabenraa? Midtals Tømrerforretning udfører opgaven hurtigt og professionelt.

Vi har stor erfaring inden for staldbyggeri og andre landbrugsbygninger, og kan derfor være behjælpelige fra start til slut. Har du selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.​

Et staldbyggeri præcis som du ønsker det

Mangler du inspiration eller ønsker vejledning, står vi gerne til rådighed med vores faglige ekspertise. Alle opgaver udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Gennem en god dialog med dig som kunde sørger vi for afklaring i forhold til dine forventninger, så du kan være sikker på, at have fået udført staldbyggeri, der lever op til dine krav og forventninger.

​Kvalitet, ærlighed og loyalitet i højsædet

Midtals Tømrerforretning ApS er ikke bare kendt for kvalitetshåndværk, men også for vores ærlighed og loyalitet.

Vi holder altid, hvad vi lover, og vi bestræber os naturligvis på at overholde alle aftalte leveringstider og priser.

Få et skarpt tilbud på dit staldbyggeri

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Ring på telefon 74 47 23 12 eller mobil 21 79 16 16 og få et uforpligtende tilbud på dit staldbyggeri. Du er også velkommen til at sende en e-mail til flemming@midtalstomrer.dk eller udfylde kontaktformularen.​ Vi ser frem til at hjælpe dig med dit staldbyggeri.

​Midtals Tømrerforretning ApS

CVR: 28715927

​Ring os op

Telefon: 74 47 23 12

Skriv til os

E-mail: flemming@midtalstomrer.dk