Nye vinduer og døre monteres nemt og sikkert

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige nye vinduer og døre kan du skære 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys skaber samtidig nyt liv til værelser og opholdsrum, og giver dig og din familie bedre livskvalitet.

Mange typer af nye vinduer

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre påmarkedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres.​

​Øje for den gode løsning

Som professionelle fagfolk med mange år i tømrerbranchen, har vi monteret mange nye vinduer i privatboliger og erhvervsbygninger. Vi har arbejdet med utallige flotte og funktionelle vinduesløsninger, og har et godt øje for den gode løsning. Derfor kan vi altid udføre et fornuftigt og forsvarligt håndværk, sådine boligdrømme bliver til virkelighed.

​Kontakt os og få en stærk pris på nye vinduer

Har du brug for god rådgivning og kompetent arbejdskraft, såring på telefon 74 47 23 12 eller mobil 21 79 16 16. Du kan ogsåsende os en e-mail til flemming@midtalstomrer.dk, såvi kan se på, hvordan vi kan hjælpe med valg og montering af nye vinduer og døre.

​Midtals Tømrerforretning ApS

CVR: 28715927

​Ring os op

Telefon: 74 47 23 12

Her ligger vi

Industrivej 6B, 6440 Augustenborg

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her