Nye vinduer og døre monteres nemt og sikkert

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige nye vinduer og døre kan du skære 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys skaber samtidig nyt liv til værelser og opholdsrum, og giver dig og din familie bedre livskvalitet.

Mange typer af nye vinduer

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Der kan være stor forskel på, hvilken type af nyt vindue man skal vælge, i forhold til hvor det bedst bør placeres. Vi står naturligvis til rådighed, til rådgivning omkring både vinduestyper og placering. Når vi taler om nye døre, er det naturligvis det samme, men her er det mere op til dine ønsker og krav, der afgør hvilken type dør, vi i fællesskab finder frem til.

​Øje for den gode løsning

Som professionelle fagfolk med mange år i tømrerbranchen, har vi monteret mange nye vinduer i privatboliger og erhvervsbygninger. Vi har arbejdet med utallige flotte og funktionelle vinduesløsninger, og har et godt øje for den gode løsning. Derfor kan vi altid udføre et fornuftigt og forsvarligt håndværk, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

​Kontakt os og få en stærk pris på nye vinduer

Har du brug for god rådgivning og kompetent arbejdskraft, så ring på telefon 74 47 23 12 eller mobil 21 79 16 16. Du kan også sende os en e-mail til flemming@midtalstomrer.dk, så vi kan se på, hvordan vi kan hjælpe med valg og montering af nye vinduer og døre.

​Midtals Tømrerforretning ApS

CVR: 28715927

​Ring os op

Telefon: 74 47 23 12

Her ligger vi

Industrivej 6B, 6440 Augustenborg

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her