​Nyt tag udføres af erfarne fagfolk

​Drypper der vand fra loftet, og er din bolig klar til at få monteret nyt tag? Leder du efter en professionel og kompetent tømrer, til at klare opgaven i nærheden af eksempelvis Als, Sønderborg eller Aabenraa?

Når du får nyt tag giver du huset et stilmæssigt løft

Midtals Tømrerforretning ApS har stor ekspertise inden for lægning af nyt tag og andet tagarbejde. Vi reparerer og vedligeholder alle former for tag både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Vi står også gerne for isolering af taget.

​Få et tagtjek og undgå skader

Det er nødvendigt, at tag og kviste ses efter, for skader og utætheder, med jævne mellemrum. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så småproblemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Det er et arbejde, som vores håndværkere har stor erfaring i at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

​Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud på nyt tag, tagservice og tagreparationer. Ring på telefon 74 47 23 12 eller mobil 21 79 16 16 eller send en e-mail til flemming@midtalstomrer.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye tag.

​Midtals Tømrerforretning ApS

CVR: 28715927

​Ring os op

Telefon: 74 47 23 12

Her ligger vi

Industrivej 6B, 6440 Augustenborg

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her