​Nyt tag udføres af erfarne fagfolk

​Drypper der vand fra loftet, og er din bolig klar til at få monteret nyt tag? Leder du efter en professionel og kompetent tømrerteam til at klare opgaven i nærheden af eksempelvis Als, Sønderborg eller Aabenraa?

Et nyt tag giver huset et stilmæssigt løft

Midtals Tømrerforretning ApS har stor ekspertise inden for lægning af nyt tag og andet tagarbejde. Vi reparerer og vedligeholder alle former for tag både ude og inde, påtagsten og påtrækonstruktioner. Vi står ogsågerne for isoleringen.

​Få et tagtjek og undgå skader

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, såsmåproblemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Det er et arbejde, som vores håndværkere har stor erfaring i at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader påtaget.

​Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om nyt tag, tagservice og tagreparationer. Ring på telefon 74 47 23 12 eller mobil 21 79 16 16 eller send en e-mail til flemming@midtalstomrer.dk.

Du kan ogsåudfylde kontaktformularen.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye tag.

​Midtals Tømrerforretning ApS

CVR: 28715927

​Ring os op

Telefon: 74 47 23 12

Her ligger vi

Industrivej 6B, 6440 Augustenborg

Skriv til os

Send os en e-mail: klik ​her